Toppen är betald

Legalbet is completely honest with its users. Paid ratings will always have a "Top paid" mark on them.

If you see a "Not for sale" mark it means that it is a guaranteed fair rating.

Bettingbonusar utan omsättningskrav i Sverige

Legalbet presenterar en lista över Sveriges bästa spelbolag som har välkomsterbjudanden utan omsättningskrav. Denna guide jämför de bästa kampanjerna och beskriver deras fördelar och begränsningar.

Bettingsidor med välkomstbonus utan omsättningskrav för  Maj 2024

Spelbolag Bonus Recensioner
Gratisspel upp till 100 kr 1. Registrera dig på Leovegas. 2. Gör en insättning på 100 kr eller mer för att få bonusen. 3. Använd gratisspelet inom 60 dagar.
100 kr gratisspel på sport 1. Välj en registreringsbonus. 2. Gör en insättning på 100 kr eller mer för att få ett gratisspel på 100 kr. 3. Använd gratisspelet inom 60 dagar.
100 kr kontanter utan omsättningskrav 1. Registrera dig på Mr Green. 2. Logga in på ditt personliga konto och få 100 kr i kontanter utan omsättningskrav.
Få 100% matchat gratisspel upp till 1500 kr 1. Gör din första insättning på minst 100 kr. 2. Placera ett spel med odds på 1.80 eller högre. 3. Få ett gratisspel som matchar beloppet på ditt första spel upp till 1500 kr. 4. Använd den erhållna bonusen inom 60 dagar.
Spela för 100 kr och få ett 100 kr Free Bet 1. Skapa ett konto på Casumo. 2. Placera ett spel på minst 100 kr med minsta odds på 1.60. 3. Få ett 100 kr Free Bet.
120 kr gratisspel 1. Skapa ett konto hos CampoBet. 2. Fyll på ditt konto med minst 100 kr. 3. Få ett gratisspel och använd det inom 60 dagar. Detta gratisspel kommer inte att krediteras ditt konto om du redan har fått en välkomstbonus hos spelbolaget Betinia.
120 kr gratisspel 1. Registrera dig hos Betinia. 2. Gör en insättning på 100 kr eller mer för att få ett gratisspel värt 120 kr. 3. Använd gratisspelet inom 60 dagar. Det kommer inte att krediteras till ditt konto om du redan har fått en välkomstbonus på CampoBet.
Upp till 1250 kr i spelkrediter 1. Gör en insättning på 50 kr eller mer med valfri metod utom PayPal och paysafecard. 2. Aktivera bonusen på ditt personliga konto inom 30 dagar. 3. Placera insättningsbeloppet med odds på 1.20 eller mer. 4. Få en bonus motsvarande ditt insättningsbelopp upp till 1250 kr i form av Bet Credits. 5. Använd Bet Credits inom 90 dagar.
Gratisspel upp till 1000 kr 1. Skapa ett konto på Betway. 2. Välj en sportbettingbonus och gör en insättning på 100 kr eller mer. 3. Placera ett ackumulatorspel med 3 eller fler val inom 30 dagar. 4. Vid förlust får du 100% kompensation upp till 1000 kr i form av ett gratisspel. 5. Använd detta gratisspel inom 60 dagar.
100 kr gratisspel 1. Ange kampanjkoden SWS100 vid registrering. 2. Fyll på ditt konto med kort/Trustly/PayPal. 3. Placera ett spel på 100 kr eller mer med ett lägsta odds på 1.50 inom 60 dagar. 4. Få ett gratisspel värt 100 kr.
100% bonus upp till 500 kr 1. Registrera dig. 2. Fyll på ditt konto och uppge koden PLAY10 för att få en 100% bonus upp till 500 kronor. 3. Satsa beloppet av din insättning och bonus 8 gånger, med minimiodds: 1.80 för singelspel, eller 1.40 för varje utfall i kombinationsspel. 4. Uppfyll omsättningskraven inom 60 dagar.
Platser betalda av spelbolag

Vad är en betting bonus utan omsättningskrav?

Detta är en typ av kampanj som låter dig ta ut beloppet eller dina spelvinster utan att behöva satsa dem eller spela igenom dem. Dessa typer av bonusar är inte vanliga hos spelbolag i Sverige, men det finns några alternativ att välja bland. Här är ett par exempel:

 • Gratis insättningsbonus utan omsättningskrav. Du registrerar dig på ett spelbolag, gör en insättning och mottar en belöning på 100 kr i gratisspel. Du använder denna belöning genom att lägga ett spel, och om spelet vinner, krediteras vinsten till ditt konto. Du kan ta ut pengarna omedelbart utan några restriktioner.

 • Kontantbonus utan omsättningskrav. Du får en belöning på 150 kr i kontanter direkt vid registrering och behöver inte satsa pengarna på något. De är tillgängliga för uttag direkt.

Lagstiftningen reglerar inte omsättningen av bonusar, så spelbolagen kan sätta vilka villkor de vill, men det är viktigt att notera att svensk lag begränsar dem till ett enda erbjudande per spelare, som delas ut vid första registreringen hos ett spelbolag (kapitel 14, avsnitt 9 i den svenska spellagen).

Typer av bettingbonusar utan omsättningskrav

Kampanjerna kan delas in i insättningsbonusar och bonusar utan insättning. Den första typen kan erhållas genom att sätta in pengar på ditt konto och ibland genom att lägga det första spelet. Den andra sorten krediteras till ditt konto vid registrering och verifiering på ett spelbolag. Dessa erbjudanden kan se lite olika ut. Här är en översikt:

Gratisspel:

 • Kommer oftast utan omsättningskrav.

 • Vinsterna från gratisspel går till ditt saldo, exklusive insatsen.

 • Gratisspel kan inte tas ut i sig självt, endast vinsten från det.

 • Insättningar krävs för dessa belöningar från svenska spelbolag

Spelbolag med gratisspel

Spelbolag Gratisspel Omsättningskrav
LeoVegas bookmaker logo - legalbet.se

Gratisspel upp till 500 kr

Unibet bookmaker logo - legalbet.se

100 kr gratisspel på sport

Expekt bookmaker logo - legalbet.se

Få 100% matchat gratisspel upp till 1500 kr

Casumo bookmaker logo - legalbet.se

Spela för 100 kr och få ett 100 kr Free Bet

CampoBet bookmaker logo - legalbet.se

120 kr gratisspel

Betinia bookmaker logo - legalbet.se

120 kr gratisspel

Bet365 bookmaker logo - legalbet.se

Upp till 1250 kr i spelkrediter

Betway bookmaker logo - legalbet.se

Gratisspel upp till 500 kr

Betfair bookmaker logo - legalbet.se

100 kr gratisspel

Kontantbelöningar:

 • Dessa kampanjer lägger till extra kontanter på ditt huvud- eller bonuskonto.

 • Dessa erbjudanden kommer "utan insättning" och kräver endast registrering och verifiering.

 • Vissa bonusar "utan insättning" kräver finansiering innan uttag.

 • Du spelar med både dina egna pengar och bonuspengar.

 • Vinsterna krediteras till ditt spelkonto.

Bettingsidor med kontantbonusar

Sportsbook Kampanj Omsättningskrav
Interwetten bookmaker logo - legalbet.se

150 kr bonus utan insättning

1x

Mr Green bookmaker logo - legalbet.se

100 kr bonus utan insättning

1x*

*För att ta ut din belöning på Mr Green måste du göra en insättning och satsa den minst en gång.

Andra belöningar:

 • Riskfria spel: kan erhållas vid förlust av en viss satsning. Till exempel tillhandahåller Betway en sådan belöning.

 • 0% provision: på Smarkets behöver du inte betala provisionsavgifter för vinnande satsningar under kampanjperioden.

 • Förbättrade odds: kampanjerbjudanden från spelbolag där de erbjuder högre odds än vanligt på en specifik händelse eller marknad. Till exempel erbjuder Betfair dem för Champions League, Allsvenskan, NFL och så vidare.

Topp 5 bästa insättningsbonus utan omsättningskrav från spelbolag

Bet365

 • Ingen omsättning för bonusen

 • Stor maximal bonussumma

 • Låg minsta insättning

 • Låga odds för en kvalificerad insats

Det finns en insättningsbonus utan omsättningskrav: "Upp till 1250 kr i Bet Credits". För att få bonusen måste du göra en insättning på 50 kr eller mer (PayPal och Paysafecard är undantagna), aktivera erbjudandet i ditt personliga konto inom 30 dagar och satsa insättningsbeloppet på odds på 1,20 eller högre. Du kommer sedan att få en 100% boost i Bet Credits upp till 1250 kr. Använd dem inom 90 dagar.

Unibet

 • Ingen omsättning för erbjudandet

 • Ingen kvalificerande insats krävs

 • Alla betalningsalternativ är godkända för kvalificerande insättning

Nya kunder kan få en 100 kr gratisspelbonus. För att delta måste du välja en registreringsbonus och göra en insättning på minst 100 kr. Belöningens belopp ligger på 100 kr oavsett storlek på insättningen. Använd ditt Free Bet inom 60 dagar.

Interwetten

 • Kräver 1x omsättning

 • Välkomsterbjudande i form av kontanter

 • Ingen insättning behövs för att få bonusen

Spelbolaget erbjuder en "150 kr insättningsbonus utan insättning" för nya spelare. Denna belöning måste omsättas en gång innan den kan tas ut. För att få den måste du registrera dig, ta emot bonusen och placera en satsning med odds på minst 1,70.

Mr Green

 • 1x omsättning krävs för belöningen

 • 100 kr bonus utan insättning

 • Insättning och kvalificerande insats krävs för uttag

Spelbolaget tillhandahåller en 100 kr belöning utan insättning som välkomsterbjudande. Efter registrering på webbplatsen kommer du att krediteras med 100 kr i kontanter. Även om det inte är nödvändigt att satsa bonusbeloppet måste du göra en insättning och spela igenom denna minst en gång för att kunna ta ut dina vinster.

Expekt

 • Ingen omsättning för kampanjen

 • Välkomsterbjudande upp till 1500 kr

 • Alla betalningsmetoder är berättigade 

Du kan få ett 100% matchat gratisspel upp till 1500 kr hos det här spelbolaget. Bonusbeloppet beror på storleken på din första insats. Gör en insättning på 100 kr eller mer (för att få maximal belöning måste du göra en insättning och satsa 1500 kr), placera en satsning med odds på 1,80 eller högre och få en belöning, som du kan använda inom 60 dagar.

Jämförelse av de bästa erbjudanden från spelbolag

Majoriteten av bonusar utan insättning eller insättningsbonusar utan omsättningskrav bland spelbolag i Sverige är insättningsbonusar i form av  ett Free Bet. Här är en jämförelsetabell över de 5 bästa spelbolagens kampanjer för att hjälpa dig att förstå skillnaderna.

Spelbolag Maximalt bonusbelopp Villkor för belöningen
Expekt bookmaker logo - legalbet.se

1500 kr

Minsta insättning 100 kr;

Kvalificerande satsning på odds 1.80+;

Använd inom 60 dagar.

Bet365 bookmaker logo - legalbet.se

1250 kr

Minsta insättning 50 kr;

Kvalificerande satsning på odds 1.20+;

Använd inom 90 dagar.

Betway bookmaker logo - legalbet.se

500 kr

Minsta insättning 100 kr;

Placera en ackumulator av 3+ val, satsningen måste förlora;

Ska användas inom 60 dagar.

LeoVegas bookmaker logo - legalbet.se

500 kr

Minsta insättning 100 kr;

Kvalificerande satsning på odds 1.80+;

Använd inom 60 dagar

CampoBet bookmaker logo - legalbet.se

120 kr 

Minsta insättning 100 kr;

Använd gratisspelet inom 60 dagar*.

* Denna belöning kommer inte att krediteras till ditt konto om du redan har mottagit ett välkomsterbjudande från Betinia.

Hur man erhåller och använder en oddsbonus 

För det första bör du uppmärksamma omsättningskraven, som högst bör vara 1x. Dessutom ska du kontrollera vilken typ av bonus som erbjuds. Om det är Free Bet kommer du i vilket fall som helst behöva satsa igenom pengarna en gång innan du kan ta ut dina vinster. Det är också viktigt att överväga hur du kan ta emot erbjudandet; om en insättning krävs och i så fall vilken typ av betalning som är lämplig.

Till exempel erbjuder Expekt en bonus utan omsättningskrav i form av ett FreeBet.

Steg-för-steg instruktioner för att få bonusen på Expekt:

 1. Välj en välkomstbonus vid registrering och registrera dig sedan.

 2. Gör en första insättning på minst 100 kr.

 3. Efter insättningen, placera en satsning:

 4. Odds på minst 1.80;

 5. Enkel- eller kombinationsspel är godkända.

 6. När den kvalificerande satsningen är avgjord, ta emot en bonus på 100% av insatsen, upp till 1500 kr.

 7. För att använda erbjudandet måste du välja vad du vill satsa på och välja alternativet Free Bet på din kupong.

 8. Använd belöningen inom 60 dagar.

Observera att gratisspel inte kan omvandlas till kontanter och endast vinsterna som tjänats från belöningen kan tas ut. Till exempel, om du satsar 100 kr med odds på 1.80, får du 80 kr om satsningen lyckas.

För- och nackdelar med bonus utan omsättningskrav

Den främsta fördelen med denna typ av kampanj ligger i dess namn. Du behöver inte uppfylla komplicerade omsättningskrav, vilket ibland tvingar dig att satsa dina vinster cirka 10 gånger på höga odds (t.ex. 2.00+) för att kunna ta ut dem. Du kan få dina vinster omedelbart, eller, vilket oftast är fallet, satsa dem en gång innan utbetalning.

Samtidigt är belöningar utan omsättningskrav ovanliga på svenska spelbolag, och deras storlek är vanligtvis mindre, i genomsnitt 120 kr. Andra typer av bonusar ligger vanligtvis mellan 500 och 1000 kr.

Vanliga frågor

Hur får man bonusar utan omsättningskrav?

För att göra detta måste du registrera dig på en webbplats som har ett sådant erbjudande, göra en insättning och eventuellt placera en satsning. Just nu erbjuder tio spelbolag Free Bet utan omsättningskrav, ytterligare två ger kontantbonusar med en minsta omsättning (x1)

Finns det bettingsajter med bonusar utan omsättningskrav?

Ja, det finns sådana webbplatser som har den här typen av erbjudanden, till exempel Betfair och Smarkets.

Förfaller bonusar utan omsättningskrav?

Ja, precis som de flesta bettingbonusar har även dessa bonusar ett utgångsdatum, vanligtvis 60 dagar. Se till att använda erbjudandet och ta ut eventuella vinster innan det löper ut.

Copy the token