Toppen är betald

Legalbet is completely honest with its users. Paid ratings will always have a "Top paid" mark on them.

If you see a "Not for sale" mark it means that it is a guaranteed fair rating.

Snabba uttag - betting på spelbolag Sverige

Legalbet-teamet har granskat uttagsprocesserna för alla spelbolag i Sverige och sammanställt en lista över bettingsidor med snabba uttag som betalar ut vinster inom 24 timmar med åtminstone en godkänd betalningsmetod.

Alla bettingsidor med snabba uttag i Sverige för April 2024

Spelbolag Bonus Licens Recensioner
Spelinspektionen
No. 18Li7545
No. 21Si1876
No. 18Li7471
No. 18Li12213
No. 20Si2440
Spelinspektionen
No. 18Li7597
No. 19Si290
No. 18Li8300
Spelinspektionen
No. 22Si121
No. 18Li8504
No. 21Si1876
No. 22Si1514
No. 18Li8550
Spelinspektionen
Spelinspektionen
Spelinspektionen
Spelinspektionen
No. 20Si2429
No. 20Si2492
No. 18LI7512
No. 18Li7388
No. 20Si2445
No. 18Li7371
No. 18Li7389
No. 18Li12898
No. 21Si1654
Spelinspektionen
No. 18Li10039
No. 20Si2428
Platser betalda av spelbolag

Varför du kan lita på oss:

 • I över ett decennium har Legalbet varit en integrerad del av spelindustrin. Med vår omfattande erfarenhet har vi noggrant sammansatt ett team redo att dela med sig av sin expertis. Eftersom vi själva en gång var nybörjare förstår vi var nykomlingar bör påbörja sin spelresa. Idag är vi erfarna experter, passionerade för varje aspekt av spelindustrin, och välutrustade för att ge rekommendationer till fans av alla typer.

 • Vi granskar endast lagliga operatörer i länder med etablerade regelverk för att säkerställa spelarskydd. Vi upprätthåller principerna om rättvist spel och förespråkar att spela ansvarsfullt med strikt laglydnad inom branschen.

 • Även om du kan köpa reklamutrymme på vår webbplats kan du inte köpa vårt teams integritet. Våra utvärderingar av gamla och nya spelbolag är äkta och opartiska och speglar deras verkliga förtjänster och brister.

Vad menas med snabba uttag

Vi har satt en maximal tidsram på 24 timmar för snabba utbetalningar eftersom det inte är möjligt att definitivt ange hur lång tid det tar för ett specifikt spelbolag att behandla en viss spelares förfrågan. Det är därför de flesta spelbolag vanligtvis specificerar ett tidsintervall istället för en exakt uttagstid för att ta ut pengar.

Överföringar som tar längre tid än en dag kan inte betraktas som snabba uttag, det förstår vi alla. Men det är mycket svårt att förutsäga i alla situationer. När man hanterar spelbolag beror transaktionstiden inte bara på systemet utan också på hur lång tid det tar för ditt uttag att godkännas av spelbolagets säkerhetstjänster. Fördröjningar är mest troliga att inträffa vid detta skede, även om de är sällsynta.

I finansiella transaktioner används antingen bankkonton (relaterade till betalkort/kreditkort och överföringar) eller elektroniska plånböcker. Banker reserverar vanligtvis upp till 3 arbetsdagar (ibland upp till 5) för operationer. Kort och överföringar kan fortfarande vara ganska snabba uttagsmetoder, men det beror på både spelbolaget OCH banken det samarbetar med. Elektroniska plånböcker fungerar snabbare och behandlas vanligtvis inom 24 timmar.

Det finns nu även flera hjälp-system som möjliggör ännu snabbare penningtransaktioner. Vissa metoder, som Swish eller Trustly, tillåter till exempel nästan omedelbara överföringar.

Fördelar med bettingsidor med snabba uttag

Generellt sett skulle vi vilja att snabba utbetalningar är normen på svenska bettingsidor, inte en fördel. De flesta svenska spelare gör inte konsekvent vinst på sitt spelbolag. De kan sätta in pengar då och då, ta ut medel via Trustly till exempel, och samma pengar kan cirkulera upprepade gånger. När insättningar behandlas omedelbart (nästan alltid), men när det tar lång tid att göra ett uttag känns det orättvist. Idealt sett bör ett konto på ett spelbolag fungera som ett bankkort. Om du vill få kontanter står du inte vid en bankomat i en hel dag. Samma bör gälla för ett spelkonto på bettingsidor med svensk licens.

När du har konton hos många spelbolag innebär långa betalningstider bokstavligen att du behöver en större spelkassa. Att ta ut pengar med ett snabbt uttag och använda dem för att lägga en annan satsning på ett annat spelbolag är ett utmärkt sätt att spara pengar.

Vanliga användare som är vana vid ett visst spelbolag gynnas mest psykologiskt av snabba utbetalningar. Att veta att du kan få dina vinster på bara några timmar eller till och med 15 minuter kan göra att du är mer benägen att begära snabba uttag oftare än om processen tog tre dagar. Möjligheten att använda dina spelvinster direkt gör upplevelsen mer njutbar och kan hjälpa dig att spara pengar i det långa loppet eftersom du kommer att ha färre frestelser att satsa tillbaka dina vinster och fler incitament att ta ut pengar och lägga dem i plånboken.

Hur man väljer bäst spelbolag med snabba uttag

Generellt sett skulle vi inte rekommendera att prioritera snabba utbetalningar när du väljer ett spelbolag att spela hos. Viktigare faktorer inkluderar den övergripande spelupplevelsen, svensk spellicens, mångfalden av tillgängliga vadslagningsmöjligheter, spelbolagets ytterligare funktioner och naturligtvis oddsnivån (som direkt påverkar om du kommer att ha några vinster att ta ut snabbt).

Här är de kriterier som vårt expertteam förlitar sig på.

Sporter och betting-marknader

Sök efter ett spelbolag som erbjuder ett omfattande utbud av sporter och betting-marknader. Oavsett om du har en förkärlek för mainstream-idrottsarrangemang som fotboll eller har en förkärlek för mer nischade tävlingar som badminton bör den ideala plattformen tillgodose ett brett spektrum av intressen.

Betting-variation och höga odds

En avgörande faktor är mångfalden av vadslagningsalternativ och närvaron av konkurrenskraftiga odds. Oavsett din valda sport, vare sig det är fotboll, tennis, E-sport eller någon annan disciplin, bör ditt spelbolag erbjuda ett allomfattande stort utbud av marknader, kopplat till höga odds som inte är skandalöst oattraktiva.

Live streaming

Live streaming-tjänster möjliggör realtidsvisning av de evenemang du har satsat på. Denna funktion berikar inte bara dina känslor under bettingen utan är också ovärderlig för in-play-läge. Det är dock orealistiskt att förvänta sig att kunna se varje match på spelbolagets webbplats, särskilt högprofilerade evenemang, och videokvaliteten lämnar ofta mycket att önska. Ändå kan plattformar som erbjuder live streams hjälpa dig att spara pengar på kostsamma prenumerationer.

Kampanjer

Flera spelbolag erbjuder incitament för att locka nya svenska spelare och behålla stamkunderna intresserade. När du utvärderar bonuserbjudanden är det viktigt att noggrant läsa villkoren. Sök efter kampanjer med rimliga omsättningskrav och transparenta förhållanden.

Säkerhet och tillförlitlighet

Att välja en lagligt licensierad spelplattform, särskilt en som omfattas av stränga regler som de i Sverige, minskar säkerhetsbekymren. Sådana plattformar granskas noggrant när det gäller både tekniska och operativa aspekter för att säkerställa spelarsäkerhet. En svensk spellicens prioriteras.

Recension bästa bettingsidor med snabba uttag

För att samla in den mest aktuella informationen har vi kontaktat ALLA spelbolags supportteam, men måste säga att spelbolag är ovilliga att dela sådana detaljer. Mot bakgrund av detta upprepar vi varningen: för varje hundra spelare som fick sina pengar snabbt finns det definitivt 1-2 som hade problem och skrev arga recensioner, till skillnad från de som inte hade några problem.

Svenska Spel

Svenska Spel är ett svenskt statligt ägt spelbolag som erbjuder olika speltjänster. De stoltserar med en bred sportsbook med cirka 30 tillgängliga sporter. Företaget är väl ansett för sitt betydande totalisatorspel med stora jackpottar och en utmärkt sektion för hästspel. Dessutom tillhandahåller Svenska Spel detaljerad matchstatistik och ett stort utbud av direktsändningar av fotboll, hockey, basket och andra sporter.

Utbetalningar

Alternativen för att sätta in och ta ut pengar inkluderar banköverföring eller Swish. För banköverföring krävs ett registrerat bankkontonummer som måste verifieras innan uttaget kan genomföras. För Swish-betalningar måste användarens mobilnummer kopplat till Swish vara registrerat på spelkontot. Uttag till bankkonto tar vanligtvis 1-2 bankdagar, medan snabba uttag via Swish sker omedelbart. Läs mer i transaktionshistoriken för att kontrollera verifiering.

Fördelar:

 • Omfattande urval av sporter för betting.

 • Totalisatorspel med betydande jackpottar.

 • Omfattande möjligheter för hästspel.

 • Detaljerad matchstatistik.

 • Direktsändningar av olika sporter.

Nackdelar:

 • Brist på välkomstbonus.

 • Hemsidans navigering är klumpig.

 • Kundsupport är inte tillgänglig dygnet runt.

 • Endast två betalningsmetoder.

LeoVegas

LeoVegas är ett etablerat spelbolag med svensk spellicens inom online-spel och casinobranschen. De erbjuder en attraktiv bonus för nya spelare, vilket är en betydande fördel. Fotbollsintresserade kan njuta av ett stort utbud på över 600 alternativ på populära matcher, vilket ger en omfattande spelupplevelse. Plattformens kundsupport är tillgänglig 24/7, vilket säkerställer att hjälp alltid finns till hands. Dessutom kan live-sändning av evenemang befria dig från TV-abonnemang.

Utbetalningar

LeoVegas är ett spelbolag som erbjuder snabba uttag, vanligtvis inom 24 timmar. Om det finns några förseningar kan spelare kontakta supporten för att fråga om statusen. Transaktionen förblir synlig på kontot tills den är behandlad, och hastigheten kan variera beroende på interna procedurer eller kontoverifieringsstatus. Användare uppmanas att se till att deras sida för "Verifiera konto" är uppdaterad med alla nödvändiga dokument som lämnats in för att undvika förseningar.

När det väl är godkänt kan pengarna beroende på betalningsmetod ta upp till 8 timmar att nå användaren. Det minsta uttagsbeloppet är 200 SEK, oavsett betalningsmetod. LeoVegas tillhandahåller  informativa artiklar för vägledning kring eventuella frågor om nödvändiga dokument eller hur man skickar in dem. Du kan använda bankkort, Swish och Trustly för insättningar och snabba uttag på LeoVegas.

Fördelar:

 • Utmärkt välkomstbonus för nya spelare.

 • Omfattande vadslagningsalternativ för fotbollsmatcher.

 • Kundsupport tillgänglig dygnet runt.

 • Möjlighet till direktsändning av evenemang.

Nackdelar:

 • Begränsade bonusar för befintliga användare.

 • Oregelbundna uppdateringar till betting-bloggen.

Bethard

Bethard är känt för sina fördelaktiga odds, särskilt i toppfotbollsligor. Det erbjuder ett brett urval av långsiktiga spel för stora turneringar, vilket tillgodoser de som gillar att betta på långsiktiga resultat. Plattformen är också rik på live-bettingevenemang. Dessutom har Bethard en sportblogg med de senaste nyheterna och förhandsvisningarna. Inkluderingen av en Bet Builder möjliggör skräddarsydda vad, och möjligheten att satsa på TV-program och politiska händelser är också glädjande.

Utbetalningar

Bethard erbjuder snabba uttag med bankkort, Swish och Trustly. Det minsta uttagsbeloppet är 200 SEK. Utbetalningstiden varierar beroende på kön, men tar generellt sett från 15 minuter upp till 1 timme.

Om du vinner 500 000 SEK eller mer har Bethard rätt att dela upp betalningen i tio räntebetalningar, betalda med 10 procent varje månad under 10 månader tills hela beloppet är betalt. Läs mer om vilka regler villkor gäller på sajten.

Kom ihåg att du förlorar bonusen om du försöker ta ut dina pengar innan alla bonusvillkor är uppfyllda.

Fördelar:

 • Fördelaktiga odds på toppfotbollsligor.

 • Omfattande utbud av långsiktiga betting-alternativ för stora turneringar.

 • Rikligt med live-bettingevenemang.

 • Informativ sportblogg med nyheter och förhandsvisningar.

Nackdelar:

 • Brist på mobilapplikationer.

 • Begränsad videostreaming till e-sport och bordtennis.

 • Kundsupport kan vara otillgänglig under timmar i chatten.

Unibet

Unibet utmärker sig bland svenska bettingsidor med sina specialspel på toppmatcher och de erbjuder ett varierat utbud av betting-alternativ. Detta spelbolag med svensk inriktning begränsar sig inte bara till sport: det finns också möjligheter att satsa på politik och underhållning. Plattformen erbjuder ett stort urval av live-sändningar. Dessutom tillhandahåller Unibet omfattande guider med vanliga frågor för betting, vilket kan vara särskilt användbart för nykomlingar. Du kan sätta in pengar och göra snabba uttag med moderna alternativ som Apple Pay och e-plånböcker som Skrill/Neteller.

Utbetalningar

Unibet kan erbjuda snabba uttag med flera metoder som bankkort, Swish eller Trustly. Uttag med Swish är begränsade till 50 000 SEK per session, med en maximal summa av 150 000 SEK, och brukar slutföras inom 15 minuter. Förseningar kan dock uppstå på grund av bank- eller Swish-systemproblem. För kortuttag finns ingen avgift, och behandlingstiden är 1-3 arbetsdagar, med gränser på 100 till 390 000 SEK. Snabba uttag med Trustly är gratis och behandlas inom 24 timmar, med gränser på 100 till 1 000 000 SEK. För uttag direkt är Skrill/Neteller också gratis och behandlas inom 12 timmar, med gränser på 150 till 120 000 SEK. Banköverföringar har ingen maximal gräns, är gratis och tar 1-3 arbetsdagar, med gränser på 150 till 1 000 000 SEK. Snabbast uttag med Apple Pay behandlas inom några timmar, förutsatt att du tidigare har satt in pengar med Apple Pay, använder Safari och har Apple Pay inställt på din iPhone eller iPad.

Fördelar:

 • Specialspel tillgängliga för toppmatcher.

 • Omfattande utbud av live-sändningsalternativ.

 • Informativa vadslagningsguider.

 • Flera betalningsmetoder.

Nackdelar:

 • Många klagomål angående effektiviteten hos kundsupporten.

PixelBet

PixelBet framträder som en specialiserad spelplattform med starkt fokus på esport, och erbjuder över 100 betting-marknader på toppturneringar inom CS2, LoL och Dota 2. Den riktar sig specifikt till e-sportsgemenskapen och erbjuder en skräddarsydd betting-upplevelse med snabba möjligheter till uttag av medel. Plattformen har också dedikerade mobilapplikationer för både Android- och iOS-enheter.

Utbetalningar

Du kan göra snabba uttag via Trustly eller Swish för att få ut pengarna. Pengarna bör komma in på ditt bankkonto inom 15 minuter. Det minsta insättnings- och uttagsbeloppet är 200 SEK. Medan överföringen via Trustly och Swish vanligtvis är blixtsnabb kan banker ibland ta ytterligare tid för att uppdatera konton.

Fördelar:

 • Specialiserat på e-sportbetting.

 • Över 100 betting-alternativ för topp CS2, LoL och Dota 2.

 • Snabba uttag från konton.

Nackdelar:

 • Endast e-sportbetting, ingen fotboll.

 • Lägre odds jämfört med vissa konkurrenter.

Betalningssystem som stöder snabba uttag

I vår forskning om svenska spelbolag fann vi att de inte erbjuder lika många betalningsmetoder som till exempel i Storbritannien. På den positiva sidan tillåter de flesta av dessa metoder mycket snabba uttag och insättningar. Vi kommer att ge mer detaljer om dem i det här avsnittet.

Swish

Detta svenska mobila betalningssystem skapades 2012 genom de gemensamma ansträngningarna från sex lokala banker. Det har nu över 8 miljoner användare och du använder appen via BankID.

Swish möjliggör kontroll av finansiella transaktioner genom appen, med telefonnummer för identifiering. De främsta fördelarna med systemet inkluderar hastighet, tillförlitlighet och bekvämlighet. Vid skrivandets tidpunkt accepterar 20 licensierade svenska spelbolag betalningar och insättningar med Swish. Snabba uttag med Swish finns ibland på bettingsidor utan konto och sker oftast på ett par minuter. 

Trustly

Detta system grundades också i Sverige 2008. Nu är företaget inte längre en uteslutande lokal produkt, eftersom det erbjuder sina tjänster i andra europeiska länder också.

En av de främsta fördelarna med Trustly är att kunder inte behöver registrera sig inom systemet. Trustly återfinns hos bettingsidor med snabba uttag och hos de spelbolag som erbjuder snabba uttag för betting utan konto. Överföringar sker nästan omedelbart på de flesta spelbolag. Uttag med Trustly är bland de snabbaste alternativen som finns tillgängliga.

Zimpler

Med Zimplers p2p-banktransaktioner kan du sätta dina egna gränser, både för insättningar och utgifter, vilket främjar ansvarsfullt spelande och användning av ekonomi i allmänhet. Systemets gränssnitt är användarvänligt och erbjuder en sömlös tillämpning. Dessutom är det en auktoriserad svensk betalningsinrättning under övervakning av det svenska finansiella tillsynsorganet. Zimpler återfinns hos bettingsidor med snabbast uttag.

Zimpler är särskilt omtyckt av online-spelare på nya spelbolag för sina snabba uttag och insättningar. När användare tar ut medel från ett betting-konto genom Zimpler kan de förvänta sig anmärkningsvärt snabba behandlingstider, ofta avslutade inom några minuter.

Paysafecard

Paysafecard, grundat 2000 och med miljontals kunder, är en etablerad betalningsmetod för online-aktiviteter, inklusive betting. Spelbolaget får ingen personlig information från dig vid insättning, så det är exceptionellt säkert, men inte alla spelbolag tillåter uttag med Paysafecard. Det rekommenderas att kontrollera vilka regler villkor gäller och om ett specifikt spelbolag stöder detta alternativ. Uttag via Paysafe tar vanligtvis högst 24 timmar.

Skrill

Skrill är en e-plånbokstjänst som vanligtvis används för online-betting. Med Skrill kan du göra uttag direkt från svenska spelbolag, ofta inom några timmar.

Neteller

Liknande Skrill är Neteller en e-plånbok som används mycket inom betting-industrin. Uttag till Neteller-konton behandlas vanligtvis snabbt, med många spelbolag som slutför transaktionerna inom några timmar eller en arbetsdag.

Payz, tidigare EcoPayz

Grundat 2000 har ecoPayz erbjudit sina tjänster i över två decennier. Med över 2 miljoner kunder över hela världen har det etablerat sig som ett pålitligt e-plånboksalternativ för online-transaktioner och betting. Uttag med Payz behandlas vanligtvis snabbt. I de flesta fall kan du förvänta dig att få dina vinster inom några timmar.

PayPal

Grundat 1998 har PayPal en betydande kundbas med miljontals användare över hela världen. Trots att det är en etablerad e-plånbokstjänst globalt tillåter endast ett begränsat antal svenska spelbolag transaktioner med PayPal. Det tar inte längre än 24 timmar från tidpunkten för uttagsbegäran.

Jämförelse av de bästa betalningstjänsterna med snabba uttag

Efter att ha granskat betalningsmetoderna för alla legala spelbolag har Legalbet-teamet sammanställt en detaljerad lista över betalningsalternativ. Alla metoder som listas kanske inte finns tillgängliga hos varje spelbolag, och minimi- och maxbelopp kan variera. Nedan finns en sammanfattande tabell över metoder som kan erbjuda snabba uttag, deras främsta fördelar, behandlingstider och potentiella gränser.

Du kanske också undrar över avgifter. Spelbolag med snabba uttag täcker vanligtvis alla avgifter för dina transaktioner, så du behöver inte oroa dig.


Betalningsmetod

Huvudfördel

Behandlingstid

Gränser (Min/Max)

Swish

Omedelbara transaktioner

Nästan omedelbar

Min 100-200 / Max 50,000

Trustly

Omedelbar tillgång till medel

Vanligtvis timmar, upp till 2 bankdagar beroende på leverantör

Min 50 / Max 300 000

Payz

Flexibla gränser

Inom 24 timmar

Min 70 / Baserat på kontogränser

PayPal

Brett accepterad

Inom 24 timmar

Min 50 / Max 80 000

Skrill

Snabbhet

Inom 24 timmar

Min 70 / Max 325 000*

Neteller

Höga gränser

Upp till 24 timmar

Min 70 / Max 400 000*

Förbetald kupong (paysafecard)

Anonymitet

Inom 24 timmar

Min 50 / Max 20 000

Zimpler

Mobilbetalningar i första hand

Upp till 72 timmar

Min 100 / Max 20 000

Banköverföring

Stora gränser

1-3 bankdagar

Min 400 / Max 300 000

Kontokort (VISA, Mastercard)

Brett accepterat

1-5 bankdagar

Min 50 / Max 200 000

Med Skrill och Neteller bestäms dina gränser av din kontonivå. En omfattande KYC-procedur krävs för den högsta nivån.

Vad påverkar ett snabbt uttag

Utbetalningstiden från ett casino med snabba uttag kan påverkas av flera faktorer:

 • Utbetalningsmetod: Traditionella banköverföringar eller uttag till ett VISA-kort kan ta längre tid (ungefär 1–3 bankdagar) jämfört med uttag via Trustly eller Swish, som bara tar sekunder eller några minuter.

 • Belopp du vill ta ut: Ju mer pengar du försöker ta ut från spelbolaget, desto mer ökar deras önskan att granska dig noggrant.

 • Teknologi: Framsteg inom teknologi, som användningen av Swish, har gjort det möjligt för vissa spelbolag att erbjuda utbetalningar som når ditt konto på mindre än en timme.

 • Verifiering: Hur snabbt du kommer att passera säkerhetsprocessen.

 • KYC-process och BankID: KYC är ett reglerande och lagligt krav där spelbolag verifierar identiteten hos sina spelare för att förhindra penningtvätt och finansiering av terrorism. Denna process kan fördröja det första uttaget. BankID är det snabbaste sättet att slutföra KYC i Sverige. Läs mer om detta i nästa avsnitt.

Verifikation och säkerhet: Förstå KYC och BankID

KYC (Know Your Customer) är en process som bland annat casino med snabba uttag använder för att verifiera identiteten hos sina kunder. Inom ramen för spelbolagets tjänster ser den till att personen som spelar är samma person som gör uttaget, vilket är avgörande för säkerhet och överensstämmelse med regelverket.

BankID är en personlig och elektronisk identifieringslösning i Sverige som gör det möjligt för dig att säkert logga in på olika online-tjänster, inklusive bettingsidor utan konto. Den används allmänt eftersom den erbjuder ett snabbt och säkert sätt att verifiera en persons identitet, vilket är avgörande både för användare och spelbolag.

Vad sägs om säkerheten? Eftersom vi är så generösa med att dela något personligt med spelbolaget vill du förmodligen veta hur väl omhändertagen din data är hos dem. Det är precis det alla moderna krypteringar är till för. Alla licensierade spelbolag är skyldiga att använda SSL (Secure Sockets Layer) för att skydda kundens data.

Vikten av skydd för data och medel

För spelbolag är det av största vikt att säkerställa säkerheten för spelarnas data och medel:

 • Säkerhet: Användningen av tjänster som Trustly och Swish tillsammans med BankID innebär att personlig information är mindre benägen att hamna i fel händer. Dessa tjänster möjliggör säkra transaktioner mellan spelarens bankkonto och bettingsidor utan konto.

 • Överensstämmelse med regelverk: Spelbolag måste följa olika regelverk, inklusive de som rör penningtvätt (AML) och KYC. Denna överensstämmelse är inte bara laglig utan skapar också förtroende hos användarna att sajten är säker och legitim.

 • Svensk spellicens: Spelbolag med svensk spellicens är föremål för strikta krav, vilket säkerställer att de verkar på ett ansvarsfullt och säkert sätt. Detta innebär också att vinster är skattefria för svenska spelare, vilket lägger till en extra fördel.

 • Användning av BankID: BankID som användes 6,7 miljarder gånger år 2022 och som nästan varje vuxen i Sverige har, är en garanti för säkerhet och bred acceptans.

Vanliga frågor om snabba uttag

Hur hittar jag bettingsidor med snabba uttag?

För att ta reda på om du kan göra snabba uttag från spelbolagets konto, gå till deras FAQ eller hjälpavsnitt och läs mer om frågor relaterade till detta. Om dessa frågor inte specificerar utbetalningstiden har du två alternativ: att kontakta kundsupport eller bedöma betalningsmetoderna. Om du ser Zimpler, Trustly eller Swish bland de tillgängliga betalningsmetoder kommer användning av dessa nästan alltid att resultera i snabba uttag av vinster, vanligtvis inom några minuter eller högst inom några timmar. Eller så kan du helt enkelt använda vårt urval på den här sidan.

Varför är snabba uttag viktiga för spelare?

Snabba uttag är fördelaktiga av flera skäl. För det första bör spelaren ha möjligheten att använda spelbolagets konto som plånbok eftersom det är deras pengar, inte spelbolagets. Till exempel, om du oväntat befinner dig på ett café och vill ha en cappuccino, men är kort på pengar, kan du snabbt få lite från ditt spelkonto. Snabba utbetalningar kan också vara en räddare i nöden när du har vunnit en betydande summa och inte kan ta ut allt på en gång. Med snabba uttag är det mer sannolikt att du får hela beloppet du behöver snabbare. Dessutom sparar snabba utbetalningar helt enkelt dig från onödig stress.

Hur kan jag verifiera ett spelbolag med snabba uttag?

När det gäller att ta ut medel vet du inte förrän du försöker. De flesta spelbolag som arbetar med snabba betalningssystem som Trustly och Swish eller Zimpler hävdar i sina FAQs att de behandlar utbetalningar nästan omedelbart. Men du kommer inte vara 100% säker förrän du provar. Vi hoppas att om du ofta har vinster som måste tas ut, kommer du inte stressa för mycket över tiden. I de flesta fall bör du få dina vinster inom högst tre dagar från vilket spelbolag som helst, förutsatt att det inte finns några problem med efterlevnad.

Finns det avgifter för snabba uttag på bettingsidor?

Nej, du behöver inte betala några avgifter för varken snabba eller långsamma uttag. Även om betalningssystem kan ta ut dessa avgifter täcker alla moderna spelbolag dessa. Därför sätter de minimigränser för insättningar och uttag så att beloppen för dina insättningar kan täcka dessa kostnader.

Hur lång tid tar snabba uttag vanligtvis?

Med betalningssystem som Trustly, Zimpler eller Swish är det ganska vanligt att få dina pengar inom bara en timme. Elektroniska plånböcker, som PayPal, kräver vanligtvis inte mer än 24 timmar.

Vad ska jag göra om mina uttagna pengar inte anländer inom given tidsram?

Kontakta spelbolagets kundsupport för att klargöra om förseningen beror på säkerhetskontroller eller tekniska problem. Om du är under granskning kan ytterligare dokument krävas. Om det är ett tekniskt problem kommer de troligtvis att ge en uppskattning om när pengarna kommer att krediteras till ditt konto.

Copy the token