Toppen är betald

Legalbet is completely honest with its users. Paid ratings will always have a "Top paid" mark on them.

If you see a "Not for sale" mark it means that it is a guaranteed fair rating.

Spelsidor som accepterar kreditkort i Sverige

Legalbet har sammanställt en översikt över de bästa svenska spelbolagen som accepterar kreditkort för betalningar. Vi har granskat fördelarna och nackdelarna samt några av begränsningarna för denna typ av betalningsmetod. Vi vet också vilka spelbolag som erbjuder insättningsbonusar.

Lista över spelbolag som accepterar kreditkort i Maj 2024

Spelbolag Bonus Recensioner
100 kr gratisspel på sport 1. Välj en registreringsbonus. 2. Gör en insättning på 100 kr eller mer för att få ett gratisspel på 100 kr. 3. Använd gratisspelet inom 60 dagar.
Spela för 100 kr och få ett 100 kr Free Bet 1. Skapa ett konto på Casumo. 2. Placera ett spel på minst 100 kr med minsta odds på 1.60. 3. Få ett 100 kr Free Bet.
100% upp till 500 kr 1. Registrera dig på ComeOn. 2. Fyll på ditt saldo med ditt betalkort/Trustly/Swish. 3. Vänta tills du får 100% bonus upp till 500 kr. 4. Uppfyll omsättningsvillkoren inom 60 dagar: omsättning - x6, lägsta odds - 1.80.
120 kr gratisspel 1. Skapa ett konto hos CampoBet. 2. Fyll på ditt konto med minst 100 kr. 3. Få ett gratisspel och använd det inom 60 dagar. Detta gratisspel kommer inte att krediteras ditt konto om du redan har fått en välkomstbonus hos spelbolaget Betinia.
100% bonus upp till 500 kr 1. Skapa ett konto på 888Sport. 2. Gör en insättning på 100 kr och satsa det minst 2 gånger på spel med odds på 1.80 eller högre. 3. Få 100% bonus på din insättning upp till 500 kr. 4. Omsätt bonusbeloppet 5 gånger med minsta odds på 1.80. 5. Uppfyll alla villkor för kampanjen inom 60 dagar.
Gratisspel upp till 1000 kr 1. Skapa ett konto på Betway. 2. Välj en sportbettingbonus och gör en insättning på 100 kr eller mer. 3. Placera ett ackumulatorspel med 3 eller fler val inom 30 dagar. 4. Vid förlust får du 100% kompensation upp till 1000 kr i form av ett gratisspel. 5. Använd detta gratisspel inom 60 dagar.
100 kr gratisspel 1. Ange kampanjkoden SWS100 vid registrering. 2. Fyll på ditt konto med kort/Trustly/PayPal. 3. Placera ett spel på 100 kr eller mer med ett lägsta odds på 1.50 inom 60 dagar. 4. Få ett gratisspel värt 100 kr.
100% bonus upp till 500 kr 1. Registrera dig. 2. Fyll på ditt konto och uppge koden PLAY10 för att få en 100% bonus upp till 500 kronor. 3. Satsa beloppet av din insättning och bonus 8 gånger, med minimiodds: 1.80 för singelspel, eller 1.40 för varje utfall i kombinationsspel. 4. Uppfyll omsättningskraven inom 60 dagar.
Platser betalda av spelbolag

Fördelar och nackdelar

Fördelar:

 • Höga gränser för maximala insättningar/utbetalningar

 • Vanligtvis berättigade till välkomstbonusar

 • Omedelbara insättningar, vanligtvis inte längre än några minuter

 • De är enkela att använda, du behöver bara ange kortinformationen för att fylla på ditt saldo

Nackdelar:

 • Korttillverkaren kan ta ut avgifter för användning

 • Inte alla spelbolag stödjer betalningsmetoden

 • Utbetalningar kan ta upp till 7 bankdagar

 • Böter. Om du inte betalar din räkning i tid kan du bli debiterad en avgift

Varför använda kreditkort för betting?

Den här typen av betalmetod kan vara fördelaktig för spelare även om inte alla svenska spelbolag accepterar den. Nya kunder kan vanligtvis få en välkomstbonus när de gör sin första insättning med dessa kort. Spelbolag erbjuder ofta utökade gränser för insättningar och uttag för denna metod jämfört med e-plånböcker, till exempel. Dessutom kan banker erbjuda återbetalning på kreditkortstransaktioner och olika bonusar som kan användas för att, till exempel, betala av ett kreditkonto.

Att använda denna betalningsmetod är också enkelt och säkert. När du betalar gör du samma sak som med alla andra onlineköp: du anger dina kortuppgifter och, om det behövs, verifierar dig själv med BankID eller liknande säkerhetsåtgärder. Många betalningssystem, som Visa eller Mastercard, inkluderar en köpskyddstjänst som täcker stöld och oavsiktlig skada.

En annan betydande aspekt är flexibiliteten i att hantera saldot som denna typ av betalning erbjuder. Om du använder ditt kreditkonto för betting kan du ha pengar kvar på ditt vanliga bankkonto (om du har ett sådant). Detta saldo kan sedan användas för kontantuttag eller andra transaktioner där ditt kreditkort lägger på avgifter.

Topplista spelsidor för kreditkort i Sverige

Betway

 • Över 1200 utfall för toppfotboll

 • Låga minimiinsättningar och uttag

 • Exklusiva spel med förhöjda odds

 • Direktsändning av matcher, inklusive NHL och NBA

 • Få marknader för mindre populära sporter

Betway accepterar olika betalningsmetoder, inklusive kreditkort. Denna spelsajt tillåter omedelbara insättningar och snabba utbetalningar (inom 48 timmar) via denna metod från 50 kr till kontots gräns. Dessutom erbjuder spelbolaget "Free Bets upp till 1000 kr" som välkomstbonus. En minsta insättning på 50 kr krävs för att kvalificera sig för den. Placera ett ackumulatorspel med tre eller fler val inom 30 dagar. Om du förlorar får du ett Free Bet upp till 1000 kr som kompensation.

Unibet

 • 700+ utfall på topphockeymatcher

 • Maximal utbetalning är 390 000 kr

 • Specialspel på toppmatcher

 • Utbetalning kan ta upp till 3 dagar

Du kan använda kreditkort både för insättningar och uttag på webbplatsen. Den minsta insättningen är 100 kr, vilket är mindre än till exempel för e-plånböcker, där du behöver sätta in minst 150 kr per tillfälle. Insättningar är omedelbara, medan uttag kan ta upp till 3 dagar. Det finns också en 100 kr Free Bet-bonus. För att kvalificera dig behöver du fylla på ditt konto med 100 kr eller mer och använda gratisspelet inom 60 dagar.

Svenska Spel

 • Utbetalning från 1 kr

 • Inget välkomsterbjudande

 • Över 30 typer av sportmarknader

 • Omfattande racingavdelning

 • Detaljerad matchstatistik

Detta spelbolag har några av de lägsta gränserna för transaktioner med kreditkort - 25 kr för insättning och 1 kr för utbetalning. Överföringarna är snabba, till exempel kan uttag göras inom 48 timmar. En av de främsta nackdelarna med detta spelbolag är att de inte erbjuder något välkomsterbjudande.

Mr Green

 • 100 kr bonus utan insättning

 • Minsta uttag är 300 kr

 • Oddsjackpott för fotboll, NFL, hästkapplöpning

 • Bra urval av spel på SHL

 • Hjälpcenter med föråldrad information

Spelbolaget stödjer ett brett utbud av betalningsalternativ, och Visa/Mastercard-kreditkort är ett av dem. Gränserna för insättning ligger mellan 100 kr och 100 000 kr, medan uttag börjar på 300 kr, vilket är en ganska hög tröskel. Dessutom kan hastigheten på uttag variera från 1 till 7 dagar, vilket kan orsaka förseningar. En av de största fördelarna med sajten är en 100 kr bonus utan insättning. Efter att ha registrerat dig får du 100 kr i kontanter. För att ta ut dina vinster måste du göra en insättning och satsa den minst en gång.

Casumo

 • Enkla villkor för att ta emot välkomstbonusen

 • Många utfall för toppfotboll och hockey

 • Kontantuttag, Bet Builder

 • Låga handbollsodds (marginal >7%)

Denna webbplats accepterar kreditkort och sätter gränsen för insättningar från 100 kr upp till kontots maxgräns. Gränsen för uttag ligger mellan 100 och 20 000 kr och tar upp till två dagar. En viktig fördel med detta spelbolag är ett välkomsterbjudande på 100 kr i Free Bet. För att få belöningen behöver du registrera dig och placera ett spel på minst 100 kr med odds på 1,60+.

Jämförelse av de bästa spelbolagen som accepterar kreditkort

Spelbolag Välkomstbonus Minsta insättning Minsta uttag
Betway bookmaker logo - legalbet.se

Gratisspel upp till 1000 kr

50 kr

50 kr

Unibet bookmaker logo - legalbet.se

100 kr gratisspel på sport

100 kr

100 kr

Svenska Spel bookmaker logo - legalbet.se

-

25 kr

1 kr

Mr Green bookmaker logo - legalbet.se

100 kr bonus utan insättning

100 kr


300 kr

Casumo bookmaker logo - legalbet.se

Spela för 100 kr och få ett 100 kr gratisspel

100 kr

100 kr

Är det säkert att betta med kreditkort?

Mastercard och Visa, vars kreditkort accepteras av spelbolag, är ledande globala leverantörer med strikta säkerhetsåtgärder. De använder speciella AI-system och EMV 3-D Secure-teknik för att analysera transaktionsdata i realtid och identifiera misstänksam aktivitet. Vid betting och spel krävs även en säkerhetskod utöver kontonumret och utgångsdatumet. Dessutom kan betalningar autentiseras med BankID.

Utöver dessa standardiserade säkerhetsåtgärder erbjuder bankerna vanligtvis köpskydd. Till exempel, om ditt kort blir stulet och denna funktion är aktiverad, är enligt lag din maximala ansvarsskyldighet 1000 kr för transaktioner som görs utan auktorisation (kapitel 5, avsnitt 1, punkt 2 i Sveriges Riksbankslag). Banken kommer att ersätta återstående förluster om du rapporterar stölden i tid.

Kom dock ihåg att smidigheten med att använda kreditkort för betting kan leda till övertrassering och skuldsättning, vilket kan påverka din kredithistoria. Det är viktigt att hantera dina medel och inte spendera mer än du kan betala tillbaka.

Hur man använder kreditkort för sportspel

Det är en enkel process att använda kreditkort för att betta om du redan har ett sådant kort. I övriga fall rekommenderar vi inte att skaffa ett kreditkort specifikt för betting, eftersom processen kan vara komplicerad samtidigt som alla spelbolag inte accepterar denna betalningsmetod.

Steg för att skaffa ett kreditkort

 1. Öppna ett bankkonto på en svensk bank:

 • Nordea, Swedbank och SEB är några av de största svenska bankerna som erbjuder kreditkort.

 • För att öppna ett svenskt bankkonto behöver du vanligtvis ett personnummer och legitimation.

 1. Få godkännande för ett kreditkonto genom din bank:

 • Förutom att bedöma din kreditvärdighet kan banken be om ytterligare dokumentation.

 • Mastercard och Visa är bland de mest populära betalningssystemen.

Instruktioner för insättning med kreditkort

 1. Logga in på ditt spelkonto.

 2. Besök sidan för insättningar.

 3. Välj en summa att fylla på med.

 4. Välj betalningsmetod (t.ex. Visa/Mastercard).

 5. Ange dina kortuppgifter, inklusive nummer, utgångsdatum och CVV/CVC-kod.

 6. Auktorisera med BankID och bekräfta betalningen.

Observera: De flesta spelsajter kräver att uttag görs genom samma betalningsmetod som insättningen. Se till att du är bekväm med uttagsvillkoren innan du gör en insättning.

Instruktioner för uttag

 1. Logga in på spelsajten.

 2. Besök avdelningen för betalningar.

 3. Välj denna transaktionsmetod.

 4. Ange utbetalningsbeloppet.

 5. För att bekräfta uttagsbegäran, följ anvisningarna på skärmen.

 6. Du kan behöva verifiera transaktionen med ditt BankID.

 7. När uttaget har behandlats av spelsajten överförs pengarna till ditt länkade bankkonto via betalningssystemet.

Vilka spelbolag accepterar kreditkort?

Även om inte alla svenska spelbolag stöder denna metod, tillåter webbplatserna listade ovan, såsom Betway eller Unibet, insättningar och uttag via kreditkort.

Måste man alltid betala ränta på kreditkort?

I de flesta fall varar kreditperioden mellan 30 och 45 dagar. Om du betalar din räkning i tid behöver du inte betala ränta. Betalningen för ett köp sätts vanligtvis upp på ett debetkonto och ränta tas ut från köpdagen.

Är det lagligt att använda kreditkort för betting i Sverige?

Ja, det är lagligt 2024, men den svenska regeringen har föreslagit ett förbud mot denna praxis som ska träda i kraft i april 2025.

Vilka kreditkort accepteras mest av svenska spelbolag?

Visa och Mastercard är vanligt förekommande kort på svenska spelsajter. Spelbolag som accepterar Maestro för betalning är mycket ovanliga.

Finns det några avgifter för att använda ett kreditkort för betting?

I allmänhet tar spelbolag inte ut avgifter för att göra insättningar med dessa kort. Däremot kan banken som utfärdat kortet göra det. Därför är det viktigt att kontrollera hur stor avgiften är med din bank.

Copy the token