Toppen är betald

Legalbet is completely honest with its users. Paid ratings will always have a "Top paid" mark on them.

If you see a "Not for sale" mark it means that it is a guaranteed fair rating.

Spelbolag som accepterar Apple Pay i Sverige

Nedan hittar du en lista över svenska spelbolag som välkomnar Apple Pay, en praktisk betalningsmetod för personer som använder iOS-enheter. Denna guide till metoden beskriver hur den fungerar, om den är lämplig för bonusar och vilka faktorer man ska överväga.

Lista över svenska spelbolag som accepterar Apple Pay 2024

Spelbolag Licens Recensioner
100 kr gratisspel på sport 1. Välj en registreringsbonus. 2. Gör en insättning på 100 kr eller mer för att få ett gratisspel på 100 kr. 3. Använd gratisspelet inom 60 dagar.
No. 18Li7471
100 kr kontanter utan omsättningskrav 1. Registrera dig på Mr Green. 2. Logga in på ditt personliga konto och få 100 kr i kontanter utan omsättningskrav.
No. 18LI7512
100% upp till 500 kr 1. Registrera dig på ComeOn. 2. Fyll på ditt saldo med ditt betalkort/Trustly/Swish. 3. Vänta tills du får 100% bonus upp till 500 kr. 4. Uppfyll omsättningsvillkoren inom 60 dagar: omsättning - x6, lägsta odds - 1.80.
No. 20Si2429
Upp till 1250 kr i spelkrediter 1. Gör en insättning på 50 kr eller mer med valfri metod utom PayPal och paysafecard. 2. Aktivera bonusen på ditt personliga konto inom 30 dagar. 3. Placera insättningsbeloppet med odds på 1.20 eller mer. 4. Få en bonus motsvarande ditt insättningsbelopp upp till 1250 kr i form av Bet Credits. 5. Använd Bet Credits inom 90 dagar.
No. 18Li7597
100% bonus upp till 500 kr 1. Skapa ett konto på 888Sport. 2. Gör en insättning på 100 kr och satsa det minst 2 gånger på spel med odds på 1.80 eller högre. 3. Få 100% bonus på din insättning upp till 500 kr. 4. Omsätt bonusbeloppet 5 gånger med minsta odds på 1.80. 5. Uppfyll alla villkor för kampanjen inom 60 dagar.
Spelinspektionen
Gratisspel upp till 1000 kr 1. Skapa ett konto på Betway. 2. Välj en sportbettingbonus och gör en insättning på 100 kr eller mer. 3. Placera ett ackumulatorspel med 3 eller fler val inom 30 dagar. 4. Vid förlust får du 100% kompensation upp till 1000 kr i form av ett gratisspel. 5. Använd detta gratisspel inom 60 dagar.
Spelinspektionen
100 kr gratisspel 1. Ange kampanjkoden SWS100 vid registrering. 2. Fyll på ditt konto med kort/Trustly/PayPal. 3. Placera ett spel på 100 kr eller mer med ett lägsta odds på 1.50 inom 60 dagar. 4. Få ett gratisspel värt 100 kr.
No. 18Li8550
100% bonus upp till 500 kr 1. Registrera dig. 2. Fyll på ditt konto och uppge koden PLAY10 för att få en 100% bonus upp till 500 kronor. 3. Satsa beloppet av din insättning och bonus 8 gånger, med minimiodds: 1.80 för singelspel, eller 1.40 för varje utfall i kombinationsspel. 4. Uppfyll omsättningskraven inom 60 dagar.
No. 22Si2218
Platser betalda av spelbolag

Fördelar och nackdelar

Fördelar:

 • Omedelbara insättningar utan avgifter.

 • Apple Wallet länkar till flera kort.

 • Hög säkerhet med Face ID / Touch ID.

Nackdelar:

 • Begränsat till iOS-användare.

 • Kan inte användas för uttag.

 • Vissa välkomsterbjudanden kan utesluta Apple Pay.

Varför du bör välja Apple Pay för betting

Svenska spelbolag väljer att inkludera denna tjänst allt mer för dess användarvänlighet och säkerhet. Enligt Capital One Shopping Research 2024 är det en av de mest populära digitala plånböckerna i världen. I Sverige använder 43% tjänsten för inköp i butiker och 25% online. Att finansiera ditt spelkonto med detta har följande fördelar:

 • Säkerhet: Använder avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive kryptering och biometrisk autentisering (Face ID, Touch ID), för att skydda dina transaktioner. Detta säkerställer att varje transaktion inte bara är säker utan också specifikt godkänd av användaren.

 • Bekvämlighet: Med Apple Pay behöver man inte ange kortuppgifter för varje transaktion. Din betalningsinformation lagras säkert i ditt Apple ID, så insättningar kan göras med några klick eller ögonkontakt.

 • Omedelbara transaktioner: Tjänsten är känd för sina snabba bearbetningstider. Insättningar krediteras till ditt spelkonto omedelbart.

 • Inga extra avgifter: Processen liknar användningen av ett bankkort. Du behöver inte betala för extra avgifter från spelbolaget eller Apple.

Bästa spelwebbplatser med Apple Pay i Sverige

Bet365

 • Insättningar kvalificerar för välkomstbonusen

 • Brett utbud av sporter och marknader

 • Mycket livestreaming

 • Bet Builder, Cash Out (fullständig, automatisk, partiell)

 • Tidig utbetalning och andra kampanjer

Bet365 är ett av de mest populära spelbolagen internationellt och i Sverige. Insättningar via Apple Pay är berättigade till välkomsterbjudandet och andra kampanjer. Minsta överföring till ditt konto är 50 kr. Uttag kan göras via kort eller banköverföring. 

888Sport

 • Kampanjer är tillgängliga för insättningar med Apple Pay

 • Flöde med de mest populära spelen

 • Detaljerad matchstatistik och liveuppdateringar

 • Cash Out, Bet Builder

En respekterad speloperatör med över 25 års erfarenhet. Oddsen hos 888Sport är inte de bästa (t.ex. marginalen för fotboll är 5,66%), men insatsgränserna är höga. Minsta insättning för att få ett välkomsterbjudande är 100 kr. Du får en matchning på 100% upp till 500 kr. Omsätt bonusbeloppet 5 gånger till odds på 1,80 eller högre inom 60 dagar.

10Bet

 • Insättningar via systemet kvalificerar för välkomsterbjudandet

 • Över 1.000 resultat för toppfotboll

 • Infografik i matchcentret

 • Guider för nya spelare

 • Låga odds för hockey

 • Ingen e-sport

Etablerad 2003 kombinerar 10Bet betting med casinospel. Sajten har över 35 kategorier och erbjuder 1700 spelalternativ på Premier League-matcher med 3,45% oddsmarginal. Speloperatören har en praktisk iOS-app och Apple-betalningar är godkända för bonusen. Du kan sätta in upp till 500.000 kr på ditt konto, en av de högsta gränserna på marknaden. En välkomstbonus på 100% upp till 500 kr erbjuds. För att få ut bonussaldot måste du omsätta din insättning och bonus 8 gånger till odds på 1,80.

Unibet

 • Låg marginal för fotboll på de högsta nivåerna (UCL, EPL, osv.)

 • Över 700 marknader för hockey på högsta nivå

 • Unibet Community

 • Begränsade alternativ för Cash Out

Unibet erbjuder också en välkomstbonus för insättningar med Apple Pay. En första betalning på minst 100 kr kvalificerar dig för en 100 kr Free Bet, som är tillgänglig utan omsättningskrav men måste användas inom 60 dagar. Denna spelsajt är känd för sina låga odds på fotboll och hockey. Plattformen erbjuder över 1000 marknadsalternativ på fler än 30 sporter, som täcker både vanliga idrotter och specialintressen som skidskytte och backhoppning. iOS/iPad-version 15 eller högre rekommenderas för optimal användning av appen.

Betfair

 • Insättningar med Apple kvalificerar inte för kampanjer

 • Spelbörsen

 • Dagliga evenemang med OddsBoost

 • Livestreaming

 • Cash Out (fullständig och partiell)

Tack vare sin spelbörs är Betfair ett starkt varumärke inom bettingindustrin, men det finns inga kampanjer tillgängliga för iOS-användare. Insättningar på kontot måste vara minst 100 kr. Speloperatören erbjuder 26 olika marknader, inklusive sport såväl som politiska händelser, underhållningspriser och mer. Ett brett utbud av fotbollsspel, med över 2700 utfall för toppmatcher.

Jämförelse av bästa spelbolag med Apple Pay

Spelbolag Välkomstbonus Minsta insättning Högsta insättning
888Sport bookmaker logo - legalbet.se

100% bonus upp till 500 kr

100 kr

Baserat på kontogränserna hos

10Bet bookmaker logo - legalbet.se

100% bonus upp till 500 kr

300 kr

500.000 kr

Bet365 bookmaker logo - legalbet.se

100% upp till 1250 kr i spelkrediter

50 kr

50.000 kr

Betfair bookmaker logo - legalbet.se

100 kr gratisspel

100 kr

Baserat på kontogränserna hos

Betway bookmaker logo - legalbet.se

Gratisspel upp till 1000 kr

50 kr

Baserat på kontogränserna hos

Unibet bookmaker logo - legalbet.se

100% upp till 100 kr

100 kr

100.000 kr

Är Apple Pay en säker metod för betting?

Denna tjänst erbjuder en säker transaktionsmetod med avancerad kryptering och biometrisk autentisering. Dock kan spelsajter inte erbjuda anonyma transaktioner. Statliga regler kräver att spelbolag följer reglerna mot penningtvätt. Var beredd på att bli ombedd att lämna fullständig personlig information, men endast till legitima plattformar.

Hur man använder Apple Pay för betting på sport

Innan du kan använda tjänsten för att sätta in pengar på ditt konto måste du länka ditt bankkort till din digitala plånbok.

Wallet är en mobilapplikation från Apple Inc. som är utformad för att integreras med iOS-enheter. Utan den kommer du inte att kunna länka ditt kort och konfigurera betalningssystemet.

Här är en steg-för-steg-guide för att länka ett bankkort till Wallet-appen:

 • Öppna Wallet-appen.

 • Tryck på Lägg till-ikonen (+).

 • Välj ett betalkort.

 • Tryck på Nästa.

 • Lägg till ett nytt kort. Välj banken som utfärdat ditt kort från listan och skriv in kortuppgifterna: nummer, utgångsdatum och ägarens namn.

 • Bekräfta det tillagda kortet genom att ange en kod som skickas via SMS.

Så snart du har genomfört dessa steg kommer du att kunna handla och överföringar pengar till vem du vill, inklusive spelsajter.

Hur man gör en insättning hos spelbolaget

Steg för steg:

 1. Besök webbplatsen och gå till avdelningen för insättningar.

 2. Välj Apple Pay från listan (välj Fler betalningsmetoder om du inte ser det här alternativet).

 3. Ange det önskade insättningsbeloppet och klicka på Skicka.

 4. Det insatta beloppet kommer vanligtvis att visas på ditt konto omedelbart.

Hur man tar ut pengar

Som vi nämnt tidigare är denna betalningsmetod endast avsedd för insättningar på spelkonton. Detta är inte ett problem med spelbolagen, utan en funktion i betalningssystemet som alla spelbolag över hela världen måste ta hänsyn till.

Därför är det smart att välja en uttagsmetod i förväg. Vanligtvis kommer spelsajter att erbjuda dig möjligheten att använda antingen ett betalkort eller en vanlig banköverföring.

Vanliga frågor och svar

Vilka svenska spelbolag accepterar Apple Pay 2024?

Det finns för närvarande cirka tio plattformar som samarbetar med Apples system, inklusive Bet365, 888Sport, Betfair, 10Bet och Unibet. Se ovan för en fullständig lista över spelbolag.

Kan jag få en bonus när jag sätter in med Apple Pay?

Ja, men inte alltid. Bonus är just nu tillgängligt hos 10Bet och Bet365, liksom hos Videoslots för casinospel. Även om svenska bettingsajter accepterar denna betalningsmetod är bonusar inte vanliga.

Kan jag ta ut mina vinster via Apple Pay?

Nej. Systemet är endast för insättningar. Välj en alternativ metod för uttag.

Copy the token